Nieuw 'zusje': Minicamping Goede Hope
2024-04-11 18:33

Nieuw(s)! Strandcamping Groede heeft er een nieuw zusje bij

Minicamping π—šπ—Όπ—²π—±π—² 𝗛𝗼𝗽𝗲 is gelegen te midden van verschillende natuurgebieden, aan de voet van de zeedijk, in het buitengebied van Hoofdplaat.⛺️

Deze minicamping met ruime seizoenplaatsen ligt op een uniek, groen en rustig plekje te midden van verschillende natuurgebieden, aan de voet van de zeedijk. Voor de rust- en ruimte zoekers is dit een heerlijke plek. Rondom grazen schapen en koeien, omgeven door allerlei (trek)vogels. Op fietsafstand bereik je het toeristische plaatsje Breskens, waar de faciliteiten en mooie zandstranden te vinden zijn.

Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan het terrein en achter de schermen. Opruimen, snoeien, nieuw groen inplanten, de website in orde maken en ga zo nog maar even door. We hopen medio mei de eerste gasten te ontvangen.

π˜“π˜¦π˜Άπ˜¬ 𝘸𝘦𝘦𝘡𝘫𝘦: op zoek naar een kampeerplek voor een langere tijd? Er zijn nog seizoenplaatsen beschikbaar voor seizoen '24!

Voor meer informatie: Volg en like alvast de Facebook-pagina van Goede Hope of stuur een email naar info@goedehope.nl. Binnenkort is ook meer informatie te vinden op de website www.goedehope.nl.