Openbaar vervoer

Bootje varen
De Westerschelde Ferries varen dagelijks tussen Breskens en Vlissingen. De overtocht met het fiets-voetveer duurt ongeveer 23 minuten en is een leuke ervaring om Zeeland verder te verkennen, te voet óf op de fiets.

Haltetaxi
De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland, op trajecten of momenten waar(op) de bus niet meer rijdt. De kosten bedragen € 0,96 opstaptarief en € 0,16 per kilometer. Aandachtspunten:
  1. Reserveren: de haltetaxi rijdt niet volgens dienstregeling. U dient minimaal anderhalf uur van te voren uw reis aan te vragen via 088-2358000 (bereikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur) of info@haltetaxi.nl.
  2. Gebruikerspas: voor het gebruik van de haltetaxi is een gebruikerspas nodig. Geef bij de eerste reservering van de haltetaxi uw naam, adres, e-mail en mobiele telefoonnummer door, zodat een gebruikerspas aangemaakt kan worden. U krijgt de pas binnen vijf werkdagen toegezonden. Mocht de pas nog niet binnen zijn, kunt u al wel gebruik maken van de haltetaxi.
  3. Contant betalen: u kunt geen gebruik maken van uw OV-chipkaart of uw abonnement. In de haltetaxi dient u contant of met uw betaalpas te betalen.
Meer informatie vindt u in de flyer.

Kusttram (De Lijn)
De Kusttram voert u vanaf Knokke helemaal tot aan De Panne en rijdt ’s zomers elke 10 minuten, in het voor- en naseizoen en tijdens de vakanties elke 15 minuten en in de winter elke 20 minuten. Met de dagpas van € 6 (in voorverkoop of € 8 op het voertuig zelf) kunt u op alle bussen en trams van De Lijn, dus in heel Vlaanderen, een hele dag lang overal vrij in- en uitstappen. Alle info vindt u op www.delijn.be.