Fietsverhuur

De omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze én grenzeloze fietstochten. Voordat u het weet, steekt u namelijk de grens met België over. Voor een ontdekkingstocht per fiets kunt u bij onze receptiemedewerkers een fiets huren. Er zijn verschillende dames- en herenfietsen met én zonder versnellingen te huur. Maar ook kinderfietsen, kinderzitjes, tandems, bakfietsen en bolderwagens zijn beschikbaar. Onze medewerkers voorzien u bovendien graag van tips voor een leuke fietstocht vanaf onze camping door Zeeland.

Informeer naar de mogelijkheden via de receptie of bekijk hier onze tarieven en verschillende vervoersmiddelen
Een ongelukje zit soms in een klein hoekje. Door de toevoeging van het "Zeker op weg pakket" kunt u met een gerust gevoel de streek verkennen. Hiermee bent u gedekt tegen pech onderweg, schade (door diefstal), etc. We wensen u een ontspannen tocht toe! Lees ook de huurvoorwaarden.

Op de pedalen naar…
 
Breskens-Groede
Wilt u verse visgerechten proeven? Dan is vissersdorp Breskens zeker een bezoek waard. Hier wordt nog steeds de vis aan wal gebracht. Ga ook langs bij het Visserijmuseum met zeeaquaria, uitleg en demonstraties over de visserij, de oude vismijn en een 3Dvaarsimulator. Tijdens de rit naar Breskens komt u over de Panoramaweg waarvandaan u prachtig uitzicht heeft over het strand, de zee en de polders. Op de terugweg kunt u een ommetje maken door het kunstenaarsdorp Groede met de vele kleine musea en nostalgische winkeltjes van Het Vlaemsche Erfgoed in het Slijkstraatje. Hier waant u zich in grootmoeders tijd.
 
Vestingstadje Sluis
Het vestingstadje Sluis aan de Belgische grens combineert geschiedenis met het Bourgondische leven. Het historische stadhuis van Sluis (1390) is het enige in Nederland met versterkte toren, een ‘Belfort’. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht. Naast een wandeling langs de oude stadswallen en door de gezellige winkelstraten is het er bourgondisch genieten bij één van de vele restaurantjes.