Fietsverhuur

De omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze én grenzeloze fietstochten. Voordat u het weet, steekt u namelijk de grens met België over. Voor een ontdekkingstocht per fiets kunt u bij de Rent & Joy verhuurlocatie op de camping een fiets huren. Er zijn verschillende (elektrische) dames- en herenfietsen met én zonder versnellingen te huur. Maar ook kinderfietsen, kinderzitjes, tandems, (elektrische) bakfietsen, e-Choppers en bolderwagens zijn beschikbaar. Onze medewerkers voorzien u bovendien graag van tips voor een leuke route vanaf onze camping door Zeeland.

Bekijk via de Strandcamping Groede app de verschillende vervoersmiddelen en tarieven. 
Een ongelukje zit soms in een klein hoekje. Door de toevoeging van het "Zeker op weg pakket" kunt u met een gerust gevoel de streek verkennen. Hiermee bent u gedekt tegen pech onderweg, schade (door diefstal), etc. Vraag voor vertrek naar het Pakket en de huurvoorwaarden. We wensen u een ontspannen tocht toe!

Op de pedalen naar…
 
Breskens-Groede
Wilt u de maritieme sfeer proeven? Dan is Breskens met haar toeristische karakter en sfeervolle (jacht)haven - van oudsher een vissersdorp - zeker een bezoek waard. Ga ook langs bij het Visserijmuseum met zeeaquaria, uitleg en demonstraties over de visserij, de oude vismijn en een 3Dvaarsimulator. Zeehondjes van dichtbij bekijken? Boek dan voor vertrek tickets voor een rondvaart over de Westerschelde naar de zeehondjes met de Festijn. Tijdens de rit naar Breskens komt u over de Panoramaweg waarvandaan u prachtig uitzicht heeft over het strand, de zee en de polders. Op de terugweg kunt u een ommetje maken door het kunstenaarsdorp Groede met de vele kleine musea en nostalgische winkeltjes van Het Vlaemsche Erfgoed in het Slijkstraatje. Hier waant u zich in grootmoeders tijd.
 
Vestingstadje Sluis
Het vestingstadje Sluis aan de Belgische grens combineert geschiedenis met het Bourgondische leven. Het historische stadhuis van Sluis (1390) is het enige in Nederland met versterkte toren, een ‘Belfort’. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht. Naast een wandeling langs de oude stadswallen en door de gezellige winkelstraten is het er bourgondisch genieten bij één van de vele restaurantjes.

Over de grens
Zeeuws-Vlaanderen, een streek die ze boven alles Zeeuws is, maar waar vanuit het zuiden een Vlaamse wind waait. U fietst ongemerkt de grens over, en ervaart dan opeens een andere wereld, bijvoorbeeld in het heerlijk mondaine Knokke-Heist met zijn boulevard, de shops en de galeries. Cultuursteden Brugge, Damme, Gent en Antwerpen liggen op steenworp afstand en zijn zeker het bezoeken waard.

De historische stad Brugge kent veel monumentale gebouwen, sfeervolle straatjes en vele kanaaltjes. Het begijnhof, het Belfort, het historisch stadscentrum en de Heilig bloedprocessie staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het centrum dateert uit de Middeleeuwen en is voor zowel de cultuurliefhebber als de culinaire genieter een echte aanrader.