Fietsen & Wandelen

De omgeving van onze familiecamping leent zich uitstekend voor eindeloze én grenzeloze fiets- en wandeltochten. Want voordat u het weet, steekt u de grens met België over. De strandcamping is een ideaal startpunt voor een recreatieve fietstocht, langs de kust of door de polders. In de receptie zijn dan ook diverse fietsroutes verkrijgbaar.
 
17 kilometer kustlijn
Op slechts een steenworp afstand ligt het zandstrand van Zeeuws-Vlaanderen. De 17 kilometerlange kustlijn nodigt uit voor een mooie tocht. Voor wie liever niet door het zand loopt, maar wél de zilte zeelucht wil opsnuiven, zijn er prachtige fiets- en wandelpaden door de duinen.

Kleurrijke gewassen
Al wandelend of fietsend door onze polders staat u versteld van de verschillende kleuren en geuren van de landbouwgewassen. En ieder seizoen is weer anders! De stoere knotwilgen, de kronkelende dijkjes en de hoogteverschillen aan beide kanten van de dijken vertellen het ontstaan van de polders. 
 
Fietsverhuur
Wilt u behalve het strand ook de rest van de omgeving verkennen? Voor een ontdekkingstocht kunt u bij de Rent & Joy verhuurlocatie op de camping een fiets huren. Er zijn verschillende (elektrische) dames- en herenfietsen met én zonder versnellingen te huur. Maar ook kinderfietsen, kinderzitjes, tandems, (elektrische) bakfietsen, e-Choppers en bolderwagens zijn beschikbaar. Onze medewerkers voorzien u bovendien graag van tips voor een leuke route vanaf onze camping door Zeeland.