Fietsen & Wandelen

De omgeving van onze familiecamping leent zich uitstekend voor eindeloze én grenzeloze fiets- en wandeltochten. Want voordat u het weet, steekt u de grens met België over. De strandcamping is een ideaal startpunt voor een recreatieve fietstocht, langs de kust of door de polders. In de receptie zijn dan ook diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.
 
17 kilometer kustlijn
Op slechts een steenworp afstand ligt het zandstrand van Zeeuws-Vlaanderen. De 17 kilometerlange kustlijn nodigt uit voor een mooie tocht. Voor wie liever niet door het zand loopt, maar wél de zilte zeelucht wil opsnuiven, zijn er prachtige fiets- en wandelpaden door de duinen.

Wandelen in natuurgebieden
Onder de zeedijken liggen verschillende wandelroutes, die je zelfs te voet vanaf de camping kunt bereiken. Soms word je zelfs vergezeld door grote grazers! Speelnatuur Cletemspolder in de Groese Polder is ideaal met het hele gezin of ga eropuit in Waterdunen. Hier spot je al wandelend de big five vogels en kom je alles te weten over de getijden. Er zijn verschillende routes, van 4,5 tot 9 kilometer lang. Fietsen is niet toegestaan op de wandelpaden.

Kleurrijke gewassen
Al wandelend of fietsend door onze polders staat u versteld van de verschillende kleuren en geuren van de landbouwgewassen. En ieder seizoen is weer anders! De stoere knotwilgen, de kronkelende dijkjes en de hoogteverschillen aan beide kanten van de dijken vertellen het ontstaan van de polders. 
 
Fietsverhuur
Wilt u behalve het strand ook de rest van de omgeving verkennen? Voor een ontdekkingstocht kunt u bij de Rent & Joy verhuurlocatie op de camping een fiets huren. Er zijn verschillende (elektrische) dames- en herenfietsen met én zonder versnellingen te huur. Maar ook kinderfietsen, kinderzitjes, tandems, (elektrische) bakfietsen, e-Choppers en bolderwagens zijn beschikbaar. Onze medewerkers voorzien u bovendien graag van tips voor een leuke route vanaf onze camping door de streek, van Zeeland tot Vlaanderen.