Voorjaarsarrangementen

Lekker lang en voordelig genieten van het voorjaar!

De eerste zonnestralen in je gezicht, de geur van de lente en een heerlijk zeebriesje. Geniet nu ook vanaf april van een week- of maandarrangement voor kampeerplaatsen! Tijdens dit arrangement kunt u dus een hele maand genieten van de Zeeuws-Vlaamse kust voor een scherpe prijs.


Weekarrangement

Het voorjaars-weekarrangement kan gereserveerd worden bij een verblijf in de periode van 1 april tot 8 mei voor een periode van 7 nachten.

Hoe boekt u het weekarrangement?
1. Kies één van onderstaande plaatstypen
2. Selecteer een aankomstdag in de periode van 1 april tot 1 mei
3. Selecteer een vertrekdag 7 dagen na de aankomstdagHeeft u een camper? Dan kunt u gebruik maken van het weekarrangement.
Basis - Basis XL - Basis XXL - Comfort - Comfort XL - Comfort XXL 

Tarieven o.b.v. 2 personen en exclusief toeristenbelasting en exclusief elektraverbruik.

 

Maandarrangement

Het voorjaars-maandarrangement kan gereserveerd worden bij verblijf in de periode van 1 april tot 8 mei voor een periode van 30 nachten.

Hoe boekt u het maandarrangement?
1. Kies één van onderstaande plaatstypen
2. Selecteer een aankomstdag in de periode vanaf 1 april (uiterste aankomstdatum 15 april)
3. Selecteer een vertrekdag tussen de 23 en 30 dagen na de aankomstdag (uiterste vertrekdatum 8 mei)De arrangementsprijzen zijn van toepassing op kampeerplaatsen Basis, Basis XL, Comfort en Comfort XL. N.v.t. voor camperplaatsen. Tarieven o.b.v. 2 personen en exclusief toeristenbelasting (€ 42,-) en exclusief elektraverbruik.