Vakantiekracht aan het woord

Vakantiekrachten aan het woord.....

Tijl bij de vakantiewinkel:
 “In de vakantiewinkel is geen dag hetzelfde. Wat je zoal doet is het vullen van de schappen, verse broodjes klaarmaken en zorgen dat de winkel er netjes uitziet. Ook het helpen van mensen als ze iets niet kunnen vinden, hoort bij de werkzaamheden. Er is dus echt heel veel te doen. Ook onderling met de collega’s is het hartstikke gezellig. Ik kan het iedereen dus aanraden om in de vakantiewinkel te werken." 


Ismay van het Animatieteam
" Eigenlijk voelt het werk als vakantie er is gewoon altijd een gezellige vakantiesfeer! Het werk is heel afwisselend. ’s morgens knutsel je bijvoorbeeld een zee vol vissen, ’s middags ben je sportief bezig op het sportveld en ’s avonds dans je de sterren van de hemel bij de kinderdisco. En ondertussen ben je al druk in de weer voor de activiteiten die de volgende dag zullen zijn. De blije kindjes (en papa’s en mama’s) maken je dag helemaal compleet!" 
Beau bij de Frituur
" De ene bestelling na de andere. Ik houd mijn hoofd wel koel boven een hete frituur. Of het nu frietjes met snacks zijn of softijsjes voor een groepje campingvriendjes. Werken in de frituur is gezellig en afwisselend. Chef bakken, inpakken, kassa of ijsscheppen je leert het allemaal De werktijden zijn hartstikke chill je moet nooit vroeg uit bed en de collega's zijn echt top. Voor of na het werk gaan we samen naar het strand. " Femke bij De Brasserie
" Na een warme stranddag komen gasten bij ons op het terras nagenieten van de laatste zonnestralen. Het is erg leuk om te horen hoe de gasten hun vakantiedag was. 's middags kun je zelf lekker naar het strand met je collega's. En na het werk sluiten we de dag samen af in de Brasserie of we gaan nog gezellig op stap."


Mattheo bij Speel- en Bunkerpark Groede Podium
" Werken bij Groede Podium is gewoon heel leuk, omdat het werk afwisselend is. Soms start je rustig op en komt de drukte in de middag, maar morgen kan het precies andersom zijn. De omgeving is ook gewoon super. Je ziet de gasten genieten tussen de bomen, de bunkers en de springkussens. Spelende kinderen, fietsers die een tussenstop maken je ziet eigenlijk allerlei mensen. Daar wordt je zelf ook vanzelf blij van."