Slapen aan zee

Panoramahuis (huisdieren toegestaan)

De panoramahuisjes hebben een bijzondere vorm met een open karakter. U geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. De huisjes zijn binnenin van alle gemakken voorzien. Buiten is er een ruim terras met zitbank, eettafel en krukjes. De panoramahuisjes zijn ook voorzien van strandstoelen en een windscherm voor op het strand. 

U kunt met zes personen verblijven, waarvan vier volwassenen. De leefruimte is namelijk beperkt. Via een ietwat steile trap is een tweepersoons skybed te bereiken. De zitbank wordt omgetoverd tot slaapbank en er is een stapelbed voor twee personen.

Nieuw vanaf 2024!
De keuken heeft een upgrade gehad met nieuwe keukenkastjes voor meer opbergruimte en grotere koelkast. Afwassen is verleden tijd, dankzij de vaatwasser! U geniet in een handomdraai van kokend water met de Quooker. En de magnetron is nu een combimagnetron met ovenfuncties.

Bekijk de inventarislijst.

​Roken in de panoramahuisjes is niet toegestaan.

Betaalde faciliteiten
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
  • Arrangement
  • Gesloten
Onderstaand overzicht geeft de actuele mogelijkheden weer op de door u gekozen aankomstdag. Een andere verblijfsduur dan hieronder aangegeven is vanaf deze aankomstdag en op dit plaatstype niet mogelijk. Bij een aanbieding is het helaas niet mogelijk om een voorkeurslocatie door te geven.

De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf met 2 personen inclusief toeristenbelasting. De prijzen voor de voor- en naseizoenarrangementen zijn gebaseerd op een verblijf per gezin inclusief toeristenbelasting. Het energieverbruik is exclusief en wordt achteraf verrekend. Voor dit stroom- en eventueel gasverbruik hanteren we actuele, marktconforme tarieven.  Extra personen en logés kunt u in de volgende stap aangeven.