Praktische info

Gratis parkeren
Uw verblijf is inclusief een gereserveerde parkeerplaats aan de voet van het duingebied bij Strandhuys Jaxx, tegenover de ingang van de Strandcamping Groede. De panoramahuisjes bevinden zich op circa 700 meter van de parking en zijn bereikbaar via een verhard duinpad en een korte strandwandeling. Uw gereserveerde parkeerplaats herkent u aan de foto en de naam van uw huisje. 
Krijgt u bezoek tijdens uw verblijf? Zij kunnen een parkeerplaats reserveren.

Geen gesjouw tijdens uw vakantie
Grote bagagestukken brengen wij op de dag van aankomst vanaf de gereserveerde parkeerplaats bij Strandhuys Jaxx naar uw panoramahuisje. Voor handbagage of boodschappen staat uw eigen bagagewagen klaar. Deze kunt u tijdens uw verblijf altijd gebruiken. Bekijk ook de inventarislijst

Online aan zee
In ieder panoramahuisje is er gratis wifi.

Fietsen door de duinen
Onze streek is bekend vanwege de mooie en veilige fietsmogelijkheden. Voor uw fiets hebben we dan ook een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. De fietsenstalling vindt u bij de parkeerplaats bij Strandhuys Jaxx. Neemt u zelf geen fietsen mee? Het is ook mogelijk een fiets te huren bij de receptie van Strandcamping Groede.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de voorzieningen van Strandcamping Groede. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan het recreatieprogramma (afhankelijk van het seizoen), 's avonds een hapje eten in de brasserie en naar de frituur voor een lekker ijsje. Tevens kunt u op de strandcamping gebruik maken van de wasserette.

Bij aankomst meldt u zich aan de receptie van Strandcamping Groede. Hier ontvangt u de sleutel van uw panoramahuisje. Ook kunt u hier terecht voor informatie over de omgeving, fietsroutes, fietsverhuur, etc. In noodgevallen zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar. Op de dag van aankomst is het huisje vanaf 15.30 uur beschikbaar en op uw vertrekdag tot 10.30 uur.