Slapen aan Zee
Huren
Kamperen
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Zorg

Zorg nodig tijdens uw vakantie?
Strandcamping Groede beschikt over gewone rolstoelen én strandrolstoelen. Het strand, de strandpaviljoens en de zee zijn dan ook goed bereikbaar voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.
 
Sanitair
Ieder sanitairgebouw beschikt over tenminste een toilet en douche waar speciale beugels zijn aangebracht voor gasten die minder goed ter been zijn. Twee gebouwen zijn voorzien van speciaal sanitair voor gasten met een functiebeperking.
 
Stichting ZorgSaam
In samenwerking met Stichting ZorgSaam bieden wij zorg op maat en ondersteunende hulpmiddelen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten kunt u contact opnemen via +31 (0)117 45 65 00 of kijk op www.zorgsaam.org.

Bezoekgegevens en cookies

Op onze website(s) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's. We registreren ook hoe bezoekers door onze website(s) klikken. Deze gegevens worden alleen intern opgeslagen en bewerkt. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag. Met deze informatie kunnen we de indeling en de informatie op onze website verder verbeteren.

Akkoord en ga verder