Kamperen Huren Slapen aan Zee
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Openbaar vervoer

Bootje varen
De Westerschelde Ferries varen dagelijks tussen Breskens en Vlissingen. De overtocht met het fiets-voetveer duurt ongeveer 23 minuten en is een leuke ervaring om Zeeland verder te verkennen, te voet óf op de fiets.

Gratis met de bus 
De kustbus van Connexxion (lijn 814) rijdt in de hoogzomer van 1 juli t/m 18 augustus 2018 dagelijks ieder uur van Breskens naar Sluis (v.v.). Wie in het bezit is van een ZeelandPas kan (onbeperkt) gratis gebruik maken van deze lijndienst. De ZeelandPas is verkrijgbaar aan de receptie voor € 4 p.p. Kijk hier voor de dienstregeling. In Sluis sluit de lijn aan op lijn 42 van/naar Brugge; in Westkapelle kunt u overstappen op De Lijn naar Knokke. U vindt de halte van de kustbus voor de strandcamping.

Kusttram (De Lijn)
De Kusttram voert u vanaf Knokke helemaal tot aan De Panne en rijdt ’s zomers elke 10 minuten, in het voor- en naseizoen en tijdens de vakanties elke 15 minuten en in de winter elke 20 minuten. Met de dagpas van € 6 (in voorverkoop of € 8 op het voertuig zelf) kunt u op alle bussen en trams van De Lijn, dus in heel Vlaanderen, een hele dag lang overal vrij in- en uitstappen. Alle info vindt u op www.delijn.be.