Slapen aan Zee
Huren
Kamperen
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Openbaar vervoer

Bootje varen
De Westerschelde Ferries varen dagelijks tussen Breskens en Vlissingen. De overtocht met het fiets-voetveer duurt ongeveer 23 minuten en is een leuke ervaring om Zeeland verder te verkennen, te voet óf op de fiets.

Kusttram (De Lijn)
De Kusttram voert u vanaf Knokke helemaal tot aan De Panne en rijdt ’s zomers elke 10 minuten, in het voor- en naseizoen en tijdens de vakanties elke 15 minuten en in de winter elke 20 minuten. Met de dagpas van € 6 (in voorverkoop of € 8 op het voertuig zelf) kunt u op alle bussen en trams van De Lijn, dus in heel Vlaanderen, een hele dag lang overal vrij in- en uitstappen. Alle info vindt u op www.delijn.be.
 
 

Bezoekgegevens en cookies

Op onze website(s) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's. We registreren ook hoe bezoekers door onze website(s) klikken. Deze gegevens worden alleen intern opgeslagen en bewerkt. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag. Met deze informatie kunnen we de indeling en de informatie op onze website verder verbeteren.

Akkoord en ga verder