Slapen aan Zee
Huren
Kamperen
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Werelderfgoedstad Brugge

Over de grens
Zeeuws-Vlaanderen, een streek die ze boven alles Zeeuws is, maar waar vanuit het zuiden een Vlaamse wind waait. U fietst ongemerkt de grens over, en ervaart dan opeens een andere wereld, bijvoorbeeld in het heerlijk mondaine Knokke-Heist met zijn boulevard, de shops en de galeries. Cultuursteden Brugge, Damme, Gent en Antwerpen liggen op steenworp afstand en zijn zeker het bezoeken waard.

De historische stad Brugge kent veel monumentale gebouwen, sfeervolle straatjes en vele kanaaltjes. Het begijnhof, het Belfort, het historisch stadscentrum en de Heilig bloedprocessie staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het centrum dateert uit de Middeleeuwen en is voor zowel de cultuurliefhebber als de culinaire genieter een echte aanrader.

Iets verder weg, maar gemakkelijk bereikbaar is de stad Lille (FR) met ook een bijzonder mooie binnenstad. Of rij langs de Franse kust tot aan de krijtrotsen bij Cape Griz Nez.
 

Bezoekgegevens en cookies

Op onze website(s) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's. We registreren ook hoe bezoekers door onze website(s) klikken. Deze gegevens worden alleen intern opgeslagen en bewerkt. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag. Met deze informatie kunnen we de indeling en de informatie op onze website verder verbeteren.

Akkoord en ga verder