Binnen kijken panoramahuisje

Interieur
De panoramahuisjes zijn van alle gemakken voorzien. U kunt met zes personen verblijven, waarvan vier volwassenen. In een aantal huisjes is ook de hond welkom. De grote panoramische ramen zorgen ervoor dat u vanuit uw beschutte huisje de hele dag kunt genieten van het strand, de weidsheid van de Zeeuws-Vlaamse kust én het indrukwekkende scheepvaartverkeer. De panoramahuisjes staan op ruime afstand van elkaar met een afscheiding van rijshout, zodat u voldoende privacy heeft.

Slapen in een krab, mossel of haaientand?
Elk huisje heeft een eigen Zeeuws strandthema met een eigen kleur, naam en bijpassende grote foto. Dit maakt ieder vakantiehuisje uniek! De huisjes staan op volgorde van naam opgesteld: Avondzon, Boot, Boei, Haaientand, Helmgras, KNRM, Loodsboot, Mossel, Krab, Paalhoofd, Schelp, Strandloper, Vuurtoren, Zand, Zeehond.Virtuele tour
Neem eens een kijkje in het panoramahuisje en op het strand. Door op de 360°-foto hieronder te klikken en naar links of rechts te slepen, kunt u om u heen kijken. Als u met uw muis over de foto beweegt, krijgt u pijltjes te zien. Daarmee kunt u van het ene naar het andere uitzichtpunt doorklikken.
Let op de virtuele tour opname is van enkele jaren geleden. Sinds 2024 is o.a. de keuken anders ingedeeld. Zo is er bijvoorbeeld meer opbergruimte en is de combimagnetron verplaatst. 

Op de wisseldagen kunt u vrijblijvend, zonder aanmelding, een huisje van binnen bekijken. De panoramahuisjes zijn toegankelijk zolang de vlag WELKOM buiten staat. Dit is meestal tussen 10.30 uur en circa 14.00 uur. Informeer in de de maand maart naar de bezichtigingsmogelijkheden bij de receptie van Strandcamping Groede.De panoramahuisjes zijn van alle gemakken voorzien. U kunt met zes personen verblijven, waarvan vier volwassenen. De leefruimte is namelijk beperkt. Via een ietwat steile trap is een tweepersoons skybed te bereiken. De zitbank wordt omgetoverd tot slaapbank en er is een stapelbed voor twee personen.
In een aantal huisjes is ook de hond welkom. De grote panoramische ramen zorgen ervoor dat u vanuit uw beschutte huisje de hele dag kunt genieten van het strand, de weidsheid van de Zeeuws-Vlaamse kust én het indrukwekkende scheepvaartverkeer.
De panoramahuisjes staan op ruime afstand van elkaar met een afscheiding van rijshout, zodat u voldoende privacy heeft.

Slapen in een krab, mossel of haaientand?
Elk huisje heeft een eigen Zeeuws strandthema met een eigen kleur, naam en bijpassende grote foto. Dit maakt ieder vakantiehuisje uniek! De huisjes staan op volgorde van naam opgesteld: Avondzon, Boei, Boot, Haaientand, Helmgras, KNRM, Loodsboot, Mossel, Krab, Paalhoofd, Schelp, Strandloper, Vuurtoren, Zand, Zeehond.

De indeling van een panoramahuisje: