Update Corona

16 oktober, 13.15 uur
Per land, provincie en regio verschilt het aantal besmettingen en de bijbehorende maatregelen. Lange tijd leek Zeeland voor Belgische en Duitse gasten een rode kleur op de Coronakaart te ontspringen. Maar helaas heeft het reizen naar Zeeland voor gasten vanuit Duitsland en België bij thuiskomst gevolgen. Komt u uit Duitsland of België en wilt u uw verblijf annuleren? Neem dan per e-mail contact op met onze receptie.

We begrijpen de onzekerheid en zorgen omtrent gezondheid en uw geplande vakantie. Naar aanleiding van de persconferentie op 12 Oktober, zijn wij blij u te kunnen melden dat de aangekondigde maatregelen geen grote effecten hebben op een verblijf op onze strandcamping.
Onze regio heeft gelukkig nog atlijd te maken met zeer weinig besmettingen. U bent nog altijd van harte welkom op onze Strandcamping waar u kunt genieten van de rust en de ruimte die het Zeeuwse kust en polderlandschap u te bieden hebben.
 
Tijdens uw verblijf blijft onze Brasserie geopend om lekker(s) af te halen en kunt u in de Vakantiewinkel terecht voor onder andere verse broodjes. Het Take Away menu en de openingstijden zijn te vinden op onze app.
We zullen ons uiterste best doen u een aangenaam verblijf te kunnen bieden.
Om ieders gezondheid te waarborgen vragen we u rekening te houden met de geldende maatregelen.


7 oktober 2020, 16.45 uur
Wereldwijd hebben we te maken met het Coronavirus. Per land, provincie en regio verschilt het aantal besmettingen en de bijbehorende maatregelen.

We begrijpen de onzekerheid en zorgen omtrent gezondheid en uw geplande vakantie. We verwelkomen u graag op onze Strandcamping. We staan graag voor u klaar en onze faciliteiten zijn geopend. Om ieders gezondheid te waarborgen vragen we u rekening te houden met de geldende maatregelen.

We bevinden ons in de Provincie Zeeland, gemeente Sluis. In onze gemeente zijn er maar enkele Corona besmettingen. De actuele status vindt u hier: www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel.

     
* Gemeente Sluis in Zeeland in kaart gebracht.
De lichte kleur staat voor het geringe aantal Coronabesmettingen.


Er zijn geen extra annuleringsmogelijkheden of vouchers beschikbaar. Wanneer u een reservering wilt annuleren, is dit mogelijk op basis van de RECRON-voorwaarden of op basis van uw eigen annuleringsverzekering.

10 juni 2020, 10.00 uur
Vanaf maandag 15 juni zijn onze sanitairgebouwen weer volledig geopend. Uiteraard wel op een verantwoorde manier waarbij we samen rekening dienen te houden met de voorzorgsmaatregelen.

29 mei 2020, 20.15 uur
Het pinksterweekend staat voor de deur. Wij zijn blij u te kunnen laten weten dat de sanitairgebouwen beperkt open mogen. Dit betekent dat de toiletten overdag geopend zijn. Het gebruik van douches en wastafels is helaas nog niet toegestaan. Er wordt door onze branchevereniging op dit moment hard gelobbyd om deze maatregel te herzien. 
Wij volgen de Nederlandse richtlijnen en vertrouwen erop dat u ook uw eigen verantwoordelijkheid neemt in het naleven ervan. Voor iedereen een prettig pinksterweekend gewenst!

9 mei 2020, 13.15 uur
Het kampeerseizoen kan (voorzichtig) beginnen!
Gisteravond heeft Veiligheidsregio Zeeland bekend gemaakt  dat het gebruik van het chemisch toilet op de campings in Zeeland per direct weer is toegestaan. Dit houdt in dat u weer welkom bent om bij ons te overnachten. Het uitstort chemisch toilet en het camperlozingspunt zijn van vanaf nu weer in gebruik. Het sanitair gebouw moet helaas nog gesloten blijven tot 1 juli.
Gasten die bij ons een reservering hebben ontvangen uiterlijk in de week van hun verblijf meer informatie rondom hun reservering. 

7 mei 2020, 10.15 uur
Woensdagavond 6 mei jl. heeft de Nederlandse regering aangekondigd bepaalde Coronamaatregelen te versoepelen. Helaas zijn deze versoepelingen niet zoals wij gehoopt hadden.

Strandcamping Groede is sinds 1 mei weer geopend voor accommodaties met een eigen aansluiting op het riool, in navolging van de regel opgesteld door de Zeeuwse Veiligheidsregio. De panoramahuisjes, huurchalets, jaarplaatsen en seizoenshuur zijn hierdoor geopend. Kamperen is zoals gisteren aangekondigd tot 1 juli niet toegestaan, omdat sanitairgebouwen gesloten zijn en er nog geen duidelijkheid is rondom het gebruik van een chemisch toilet.

De nieuwe maatregelen geven ons – en daarmee u als gast – meer vragen dan antwoorden. We hopen dat op zeer korte termijn helder wordt wat de nieuwe regels precies inhouden. Zodra we kunnen, zullen wij alle gasten met een reservering tot 1 juli nader informeren. Gezien het grote aantal reserveringen kan onze reactie met betrekking tot uw reservering langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

30 april 2020, 15.00 uur
We kunnen voorzichtig positief zijn. Vanaf 1 mei mogen wij weer een deel van onze gasten op onze Strandcamping verwelkomen, mits de verblijfsvormen een vaste aansluiting op de riolering hebben. Even eruit, tijd voor rust aan de Zeeuwse kust. Gasten met een reservering in de komende periode worden per email op de hoogte gebracht over de mogelijkheden van hun verblijf. Ondanks dat het voor sommige gasten niet mogelijk of toegestaan is om onze camping te bezoeken, hopen we er samen een bijzonder, mooi seizoen van te maken.

Ook zijn er een aantal voorzieningen voor u beschikbaar zoals onze frituur om lekker(s) af te halen en de vernieuwde Vakantiewinkel voor onder andere knapperige broodjes of een afhaalpizza. Animatievoorzieningen en een diner buiten de deur behoort nog niet tot de mogelijkheden wegens de Coronamaatregelen.

Uiteraard nemen we passende maatregelen om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Houd rekening met de voorzorgsmaatregelen zodat we samen een fijn verblijf mogelijk kunnen maken.

Interesse in een verblijf aan zee? Bekijk de beschikbaarheid via de reserveringsbalk.


25 april 2020, 12.45 uur 
Vrijdag 24 april heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) bekend gemaakt dat de beperkingen voor het toerisme in Zeeland wat versoepeld worden. Verdere uitwerking van de nieuwe regeling wordt verwacht op 29 april. Wat de versoepeling inhoudt vindt u op https://www.zeelandveilig.nl/voordeur-toerisme-op-een-kier. Meer informatie is op dit moment niet beschikbaar, omdat de details de komende dagen nog verder worden uitgewerkt.
Gasten, waarvoor deze nieuwe regeling definitief van invloed is op hun reservering, zullen de komende week door ons benaderd worden.6 april 2020, 17.30 uur 
De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft concretere maatregelen voor het toerisme genomen. Deze hebben, naast beperking van de verspreiding van het coronavirus, als belangrijkste doel het voorkomen van overbelasting van de zorgvoorzieningen in Zeeland.
In de noodverordening VRZ is besloten dat recreatief nachtverblijf in Zeeland vanaf maandag 30 maart verboden is. Dit houdt in dat de camping voorlopig niet open mag. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de verordening voor 28 april wordt opgeheven. Onze camping zal daardoor voor 28 april helaas niet geopend zijn.
Wij hebben onze gasten met een reservering in de periode tot 28 april per mail op de hoogte gebracht.  


1 april 2020, 12.45 uur
Het kabinet heeft gisteren besloten dat diverse coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Het is voor ons nog niet duidelijk welke gevolgen dit heeft voor onze camping, maar in elk geval moeten wij tot nader bericht gesloten blijven. Er volgt overleg met o.a. Veiligheidsregio (VRZ). Zodra wij meer weten inventariseren wij de impact voor uw verblijf.
Wij hopen dat u begrijpt dat wij net als u nog met veel vragen zitten. Gezien het ons nog aan de juiste antwoorden ontbreekt vragen wij u om ons bericht af te wachten.  


31 maart 2020, 13.15 uur
Helaas kunnen en mogen we u momenteel niet als gast verwelkomen op onze camping. Er is voor u en ons als sector nog veel onduidelijk.
De camping blijft voorlopig, tot in ieder geval 6 april gesloten. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft in de noodverordening beslist dat recreatief nachtverblijf in Zeeland verboden is om de zorgcontinuïteit te borgen. Deze maatregel wordt van dag tot dag bekeken en uiterlijk 10 mei zal de voorzitter deze maatregel herbeoordelen. De voorzitter kan de maatregel ook eerder dan 10 mei intrekken als deze niet meer nodig is of indien noodzakelijk verlengen. 10 mei is dus niet de nieuwe gestelde openingsdatum van de camping.
We brengen onze gasten, voor wie dit consequenties heeft voor het geplande verblijf, per email op de hoogte.


20 maart 2020, 17.15 uur
De ontwikkelingen rondom Corona volgen elkaar snel op. Wij hebben vanuit Veiligheidsregio Zeeland het advies ontvangen dat wij tot 6 april geen (dag)toeristen mogen ontvangen.
Uiteraard zullen wij dit advies opvolgen en kan de camping niet geopend worden op de geplande datum. Wij houden onze gasten per mail op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.


13 maart 2020, 17.00 uur
Door de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (Corona) is het op dit moment nog niet duidelijk of er gevolgen zijn voor onze camping en de geplande openingsdatum. Uiteraard volgen wij de situatie op de voet en zodra we meer informatie hebben, dan laten we dit weten. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw begrip en medewerking.