Slapen aan Zee
Huren
Kamperen
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Kunstdorp Groede

Groede is een pittoresk dorp en kenmerkt zich door kunst en historie. De huizen, in de kleine straten rond de voormalige Lutherse kerk uit 1741 en op de markt, hebben schilderachtige geveltjes en zijn gebouwd in Vlaamse stijl. Bij diverse horecagelegenheden kunt u genieten van een borrel, lunch of diner. In de Grote Kerk zijn regelmatig diverse tentoonstellingen en concerten. 
 
Ambachtelijk Groede
In de Slijkstraat maakt u kennis met het Groede van 100 jaar geleden. De winkeltjes, oude werkplaatsjes, het huiskamercafé, de streekproducten en terrassen van Het Vlaemsche Erfgoed nemen u mee naar de tijd van toen.
 
Evenementen
In Groede vinden jaarlijks gezellige evenementen plaats, zoals de jaarmarkt (laatste vrijdag van juli), het oldtimer festival (tweede weekend van juni) en Groede Festival (eerste weekend van september). Leuke uitjes tijdens uw vakantie!

Bezoekgegevens en cookies

Op onze website(s) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's. We registreren ook hoe bezoekers door onze website(s) klikken. Deze gegevens worden alleen intern opgeslagen en bewerkt. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag. Met deze informatie kunnen we de indeling en de informatie op onze website verder verbeteren.

Akkoord en ga verder