Slapen aan Zee
Huren
Kamperen
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Arrangementen

Voor een langere periode overnachten, bekijk onze verschillende arrangementen. Hiermee geniet u voor langere tijd van kamperen direct aan het strand.

Kies in de zoekbalk de aankomst en vertrekdag van de arrangementperiode en u kunt uw arrangement gemakkelijk selecteren. 

Naseizoenarrangement
Naseizoenarrangement permanent
26 augustus - 28 oktober
De zomerdrukte is voorbij, maar u wilt nog genieten van die mooie septemberdagen? Of na een drukke week lekker uitwaaien aan het strand? Al eens gedacht aan een voordelig naseizoenarrangement op Strandcamping Groede?

Naseizoenarrangement weekend
7 september - 28 oktober
Kiest u voor een naseizoenarrangement met weekendgebruik dan kunt u alle weekenden, met uw gezin van uw kampeermiddel gebruik maken.

Vroegzomerarrangement
30 juni - 14 juli 
Heerlijk twee weekjes genieten voordat de zomerse drukte begint!

Laatzomerarrangement
18 augustus - 1 september
Scherp geprijsd arrangement voor de laatste twee weken in augustus.

Weekarrangement
In de periode van 6 april t/m 9 mei, 22 mei t/m 30 mei, 3 juni t/m 7 juli, 26 augustus t/m 28 oktober. 7 aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Maandarrangement
In de periode van 3 juni t/m 7 juli en van 9 september t/m 28 oktober
30 Aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Logeerarrangement
​Heeft u een arrangement voor het voor- of naseizoen? Laat uw kinderen en familieleden ook meegenieten aan zee! In deze arrangementen op Strandcamping Groede zijn thuiswonende gezinsleden tot 25 jaar inbegrepen. Wanneer u uw zelfstandig wonende kinderen, ouders, familie of vrienden wilt laten meegenieten van uw verblijf aan zee, kunt u zeer voordelig een logeerarrangement afsluiten. Deze tarieven zijn eenmalig per gezin. Er kunnen binnen een arrangement meerdere logeerarrangementen worden afgesloten.

Bezoekgegevens en cookies

Op onze website(s) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's. We registreren ook hoe bezoekers door onze website(s) klikken. Deze gegevens worden alleen intern opgeslagen en bewerkt. Ze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoekgedrag. Met deze informatie kunnen we de indeling en de informatie op onze website verder verbeteren.

Akkoord en ga verder