Kamperen Huren Slapen aan Zee
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Arrangementen

Voor een langere periode overnachten, bekijk onze verschillende arrangementen. Hiermee geniet u voor langere tijd van kamperen direct aan het strand.

Kies in de zoekbalk de aankomst en vertrekdag van de arrangementperiode en u kunt uw arrangement gemakkelijk selecteren. 

Naseizoenarrangement
Naseizoenarrangement permanent
25 augustus - 27 oktober
De zomerdrukte is voorbij, maar u wilt nog genieten van die mooie septemberdagen? Of na een drukke week lekker uitwaaien aan het strand? Al eens gedacht aan een voordelig naseizoenarrangement op Strandcamping Groede?

Naseizoenarrangement weekend
6 september - 27 oktober
Kiest u voor een naseizoenarrangement met weekendgebruik dan kunt u alle weekenden, met uw gezin van uw kampeermiddel gebruik maken.

Vroegzomerarrangement
29 juni - 13 juli 
Heerlijk twee weekjes genieten voordat de zomerse drukte begint!

Laatzomerarrangement
17 augustus - 31 augustus
Scherp geprijsd arrangement voor de laatste twee weken in augustus.

Weekarrangement
In de periode van 28 maart t/m 12 april, 26 april t/m 29 mei, 11 juni t/m 19 juni, 23 juni t/m 6 juli, 25 augustus t/m 27 oktober. 7 aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Maandarrangement
In de periode van 11 juni t/m 13 juli en van 8 september t/m 27 oktober
30 Aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Mei-arrangement
In de periode van 26 april t/m 29 mei
30 Aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Logeerarrangement
​Heeft u een arrangement voor het voor- of naseizoen? Laat uw kinderen en familieleden ook meegenieten aan zee! In deze arrangementen op Strandcamping Groede zijn thuiswonende gezinsleden tot 25 jaar inbegrepen. Wanneer u uw zelfstandig wonende kinderen, ouders, familie of vrienden wilt laten meegenieten van uw verblijf aan zee, kunt u zeer voordelig een logeerarrangement afsluiten. Deze tarieven zijn eenmalig per gezin. Er kunnen binnen een arrangement meerdere logeerarrangementen worden afgesloten.