Kamperen Huren Slapen aan Zee
Vragen? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen
Mijn Strandcamping Groede
Log in via Mijn Strandcamping Groede
1

Arrangementen 2020

Voor een langere periode overnachten, bekijk onze verschillende arrangementen. Hiermee geniet u voor langere tijd van kamperen direct aan het strand.

Kies in de zoekbalk de aankomst en vertrekdag van de arrangementperiode en u kunt uw arrangement gemakkelijk selecteren. 

Vroegzomerarrangement
27 juni - 11 juli 
Heerlijk twee weekjes genieten voordat de zomerse drukte begint!

Laatzomerarrangement
15 augustus - 29 augustus
Scherp geprijsd arrangement voor de laatste twee weken in augustus.

Weekarrangement
In de periode van 26 maart t/m 3 april, 17 april t/m 20 mei, 2 juni t/m 10 juni, 14 juni t/m 27 juni, 22 augustus t/m 1 november 
7 aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Maandarrangement
In de periode van 2 juni t/m 4 juli en van 6 september t/m 1 november
30 Aaneengesloten overnachtingen in bovengenoemde periodes.

Naseizoenarrangement
Naseizoenarrangement permanent
23 augustus - 1 november
De zomerdrukte is voorbij, maar u wilt nog genieten van die mooie septemberdagen? Of na een drukke week lekker uitwaaien aan het strand? Al eens gedacht aan een voordelig naseizoenarrangement op Strandcamping Groede?

Naseizoenarrangement weekend
4 september - 1 november
Kiest u voor een naseizoenarrangement met weekendgebruik dan kunt u alle weekenden, met uw gezin van uw kampeermiddel gebruik maken.

Logeerarrangement
​Heeft u een arrangement voor het voor- of naseizoen? Laat uw kinderen en familieleden ook meegenieten aan zee! In deze arrangementen op Strandcamping Groede zijn thuiswonende gezinsleden tot 25 jaar inbegrepen. Wanneer u uw zelfstandig wonende kinderen, ouders, familie of vrienden wilt laten meegenieten van uw verblijf aan zee, kunt u zeer voordelig een logeerarrangement afsluiten. Deze tarieven zijn eenmalig per gezin. Er kunnen binnen een arrangement meerdere logeerarrangementen worden afgesloten.