Bedankt voor je inzet van afgelopen seizoen!

Wil je wat extra's verdienen? Dat kan!
Michel, Eric en Jeantien hebben een speciale videoboodschap voor je. Klik op onderstaande afbeelding om het filmpje te bekijken! 

Draag nieuwe vakantiekrachten aan en ontvang een waardebon van €50,-!

We zijn nog op zoek naar vakantiekrachten voor seizoen 2022. Hopelijk mogen we jou volgend jaar weer verwelkomen.
Ken jij iemand die ook interesse heeft in werken aan zee? Laat het ons weten! Is er een match dan ontvangen jij en de nieuwe medewerker een waardebon van € 50,-
 
In de weekenden en/of vakanties kunnen we nog hulp gebruiken bij:
  • De vakantiewinkel
  • Horeca Strandcamping Groede
  • Horeca, Hoofdkwartier bij Speel- en infopark Groede Podium

Hoe kan je iemand aandragen?

Dit werkt heel gemakkelijk! Je kan iemand aandragen door een mailtje met naam + telefoonnummer van diegene naar personeel@strandcampinggroede.nl. te sturen. Of diegene die je aandraagt stuurt zelf een berichtje en vermeld daarbij jouw contactgegevens.
De waardebon wordt aan zowel de aandrager als de nieuwe medewerker uitgereikt indien er een match is. Hiervoor dient minimaal 50 uur en 3 weken gewerkt te worden door de nieuwe medewerker. Door leidinggevende en personeelszaken wordt beoordeeld of er een match is met de nieuwe medewerker. Indien er geen vacature (meer) is en de medewerker niet ingezet kan worden is er geen match. Aanbieding is alleen gedlig voor medewerkers die gaan werken bij Strandcamping Groede en Speel- en Bunkerpark Groede Podium.
 
Voor meer informatie over iemand aandragen kan je contact opnemen met Miranda Goossens via personeel@strandcampinggroede.nl of +31 (0)117 37 13 84.