klik op de foto voor een vergroting
home » verblijven » slapen aan zee

Slapen aan zee

Inrichting
Duurzaam
Praktische zaken
Prijs berekenen

Een unieke strandbeleving

"Het einde van dag nadert. Strandgasten gaan naar huis. De rust op het strand keert terug. We hebben het strand nu helemaal voor onszelf"

Slapen aan één van de schoonste stranden van Nederland? Beleef nu een unieke strandervaring in een strandslaaphuisje direct aan het Noordzeestrand van Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Sinds juli 2013 kunt u in één van de vijftien strandslaaphuisjes genieten van een bijzonder verblijf aan zee. De strandslaaphuisjes hebben een open karakter met een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ook wordt er duurzame energie gebruikt en zijn ze gemaakt van duurzame materialen.
Een prachtig verblijf op een unieke locatie voor zes personen (waarvan vier volwassenen). In een aantal huisjes is ook de hond welkom. Bekijk de ligging van de strandslaaphuisjes via de strandcam.

Wilt u een kijkje nemen in een strandslaaphuisje? Iedere maandag en vrijdag tussen 10.00uur en 14.00uur is er de mogelijkheid om een strandslaaphuisje te bezichtigen. Informeer in de winter naar de bezichtingsmogelijkheden bij onze receptie.

Strandhuisjes
Impressie Strandhuisje
Strandhuisjes
Strandhuisjes

Zoek & Boek

 
© 2017 Strandcamping Groede | Webdesign Holiday Media | Fotograaf: Daniël de Kievith | Volg ons op Facebook
Strandcamping Groede, Zeeweg 1, 4503 PA Groede, +31 (0)117 37 13 84, receptie@strandcampinggroede.nl