klik op de foto voor een vergroting
home » informeren » online boeken

Online boeken

Prijzen zonder verrassingen. Indien een arrangement voor u voordeliger is, passen wij dit voor u aan.
Al onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, heffingen en toeslagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In sommige gevallen wordt het stroomverbruik apart berekend. De tarieven zijn gegarandeerd de laagste prijzen waarvoor u bij ons kunt boeken.

Voorkeurslocatie
Wilt u weten waar u zult verblijven? Geef dan een locatievoorkeur op. Wanneer wij deze locatie, of een geschikt alternatief (na overleg), als voorkeurlocatie voor u vastleggen, weet u vooraf zeker op welke plaats u zult verblijven. Houdt u er rekening mee dat wij in bepaalde periodes alleen met voorkeur kunnen boeken wanneer uw aanvraag in onze planning aansluit op andere voorkeursboekingen. De voorkeurskosten bedragen € 15,- per boeking.


Kampeerplaatsen
Een kampeerplaats kunt u per dag boeken, óók in het hoogseizoen. Indien onze planning het toelaat, kan iedere dag in principe aankomst- of vertrekdag zijn.

Tijdens Hemelvaart is de minimale boekingsperiode 4 nachten en met Pasen, Pinksteren en Sacramentsdag (D) minimaal 3 nachten.

U kunt hier zelf vrijblijvend de prijs berekenen, de beschikbaarheid raadplegen of een verblijf boeken. Indien er in uw gewenste periode arrangementen mogelijk zijn, ziet u dit terug in het boekingsproces. Eerlijk en duidelijk!

Op vertoon van een kortingskaart geldt het tarief van € 19,- voor een basisplaats exclusief toeristenbelasting, inclusief 1 hond, inclusief 4 kwh elektra. Voor de andere plaatstypen geldt het basistarief van € 19,- en een toeslag. De toeslag voor een Basis XL- en Comfortplaats is € 3,-, voor een Comfort XL plaats € 5,50 en Comfort XXL plaats € 8,-. Geldig bij o.a. kortingskaarten van ACSI, ANWB/ADAC en Zeelandpas. Bekijk het overzicht van kortingsperioden en prijzen in de tabel.

Vanwege de sfeer op de veldjes en omwille van de brandveiligheid, dient u rekening te houden met een bepaalde opbouwrichting. Deze is aangegeven op de plattegrond. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitzoeken van een geschikte plaats.
Ga verderStacaravan of huurchalet
U kunt ook in het hoogseizoen per dag boeken. Als uw aanvraag op onze planning aansluit, kan iedere doordeweekse dag in principe aankomst- of vertrekdag zijn, met een minimum van 3 overnachtingen.

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Sacramentsdag (D) is het minimaal aantal overnachtingen 5.

U kunt hier zelf vrijblijvend de totaalprijs berekenen, de beschikbaarheid raadplegen of een verblijf boeken. Eerlijk en duidelijk!
Ga verderStrandslaaphuisje
Vanaf begin maart tot en met eind oktober kun je genieten van een verblijf aan zee. In de wintermaanden worden de strandslaaphuisjes van het strand gehaald voor onderhoud. Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (€ 1.15 per persoon per nacht), heffingen, toeslagen én reserveringskosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Strandhuis (huisdieren toegestaan): Ga verder
Strandhuis (huisdieren niet toegestaan): Ga verder
strand-overzicht
meisjes-op-fiets
meisje-springt-in-zee
schelpen
Strandcamping Groede
Zeeweg 1
4503 PA Groede
T 0031-(0)117-371384
Volg ons op Facebook
Recron

Maandag
9.00 - 17.00

Dinsdag
9.00 - 17.00

Woensdag
9.00 - 17.00

Donderdag
9.00 - 17.00

Vrijdag
9.00 - 17.00

Zaterdag
10.00 - 16.00

Zondag

 
© 2018 Strandcamping Groede | Webdesign: Holiday Media | Fotograaf: Daniël de Kievith | Volg ons op Facebook
Strandcamping Groede, Zeeweg 1, 4503 PA Groede, +31 (0)117 37 13 84, receptie@strandcampinggroede.nl