klik op de foto voor een vergroting
home » bijblijven » nieuws

Actueel nieuws

Livestream via de strandcam

Wat voor weer is het? Wat is er te beleven op het strand? Welke schepen varen er op dit moment voorbij? Bekijk het live via de vernieuwde strandcam
 

Verder lezen

Binnen kijken via Google

U kunt nu ook bij ons 'binnen kijken' via Google. Zo kunt u vanaf thuis een rondje Strandcamping Groede doen! Neem eens een kijkje in de receptie, brassserie, veranda-chalets en nog veel meer. 

Verder lezen

Voordelig kamperen in voor- en naseizoen

Met diverse kortingskaarten kunt u in het voor- en naseizoen extra voordelig kamperen. Een voordelig tarief en rust in Zeeland, dat is dubbel genieten in de volgende perioden: 30.03 / 07.04, 21.04 / 24.05, 28.05 / 01.06, 06.06 / 14.06, 18.06/ 08.07, 27.08 / 29.10.
 
Op vertoon van een kortingskaart geldt het tarief van € 17,- voor een basisplaats exclusief toeristenbelasting, inclusief hond, inclusief 4 kwh elektra. Voor de andere plaatstypen geldt het basistarief van € 17,- en een kleine toeslag. U profiteert daarmee nog steeds van een voordeliger kampeertarief. Geldig bij o.a. kortingskaarten van ACSI, ANWB/ADAC, Koesterpas en Zeelandpas.
Bekijk de tarieven met een kortingskaart. 

Verder lezen

Filmpje Groede Podium

Wat is er allemaal te zien en te beleven in Speel- en infopark Groede Podium? Bekijk hier het informatiefilmpje via youtube. Het park is dagelijks te bezoeken. De horeca is in het voorjaar weer geopend.

Verder lezen

Plaatsing panoramahuisjes

Het is van begin maart geleden dat de panoramahuisjes op het strand gezet zijn. Ben jij benieuwd hoe dit gaat? Bekijk de verschillende filmpjes: Korte impressie -  Beelden vanaf het strand - Beelden via de strandcam

Verder lezen

Verhuur appartement Breskens

Verblijft u op Strandcamping Groede en krijgt u bezoek van familie of vrienden? Verblijven zij niet op de camping, maar wel graag in de buurt? Vanuit Strandcamping Groede bieden wij ook een appartement aan in Breskens. Dit appartement is ook beschikbaar in de winterperiode. De locatie is Wapen van Breskens 305. Bekijk de foto’s en verhuurmogelijkheden online.

Verder lezen

Receptie
Kinderen-in-zee
Klimtoren
 
© 2017 Strandcamping Groede | Webdesign Holiday Media | Fotograaf: Daniël de Kievith | Volg ons op Facebook
Strandcamping Groede, Zeeweg 1, 4503 PA Groede, +31 (0)117 37 13 84, receptie@strandcampinggroede.nl