klik op de foto voor een vergroting
home » ontdekken, genieten » unieke ligging

Unieke ligging

Strandcamping Groede ligt midden tussen het strand en de polders. Op enkele minuten lopen vanaf het centrum van de camping staat u met uw blote voeten in het zeewater. De camping ligt direct achter de duinen aan één van de schoonste stranden van Nederland. Op gepaste afstand van het strand varen plezierjachten en gaan grote zeeschepen richting Vlissingen en Antwerpen. Het uitzicht op zee is ieder moment anders.
U loopt zo van de camping door de Groese Polders richting Groede Podium en Groede dorp. Hier geniet u van de natuur, ontdekt een stukje historie en kinderen kunnen hier uren spelen en ravotten. Beleef een onvergetelijke vakantie zowel op het strand als in de natuur.

Genieten aan de schoonste stranden

Erop uit

Op loopafstand ligt het dorp Groede. Groede dateert uit de 14e eeuw en is in het Zeeuws-Vlaams ‘De Hroe’. Pak een terrasje op de markt bij één van de horecagelegenheden. Slechts enkele kilometers vanaf de camping ligt het authentieke vissersdorp Breskens. Breng een bezoek aan de vissershaven of maak een vaartocht waarbij de kans groot is dat u zeehonden ziet. Met het fiets-voetveer staat u zo in Vlissingen. U kunt Walcheren verder te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ontdekken. In Sluis vindt u veel winkels en restaurants, die zeven dagen in de week geopend zijn.

Over de grens

Vanaf Strandcamping Groede kunt u ons Vlaamse achterland ontdekken. Brugge, Gent en Brussel zijn zeker het bezoeken waard en vanaf de camping makkelijk bereikbaar. En wat dacht u van een uitstapje naar Londen of Parijs?

Luchtfoto
tent-op-duin
strandjongen
meisje-over-balk
klimtoren
 
© 2017 Strandcamping Groede | Webdesign Holiday Media | Fotograaf: Daniël de Kievith | Volg ons op Facebook
Strandcamping Groede, Zeeweg 1, 4503 PA Groede, +31 (0)117 37 13 84, receptie@strandcampinggroede.nl