klik op de foto voor een vergroting
home » verblijven » vakantie met hond

Welkom viervoeters

Lekker op vakantie met uw hond genieten van het strand en de natuur. Samen met uw viervoeter kamperen of een accommodatie huren zoals een huurcaravan, chalet of panoramahuisje? Dat kan bij Strandcamping Groede. Hier heeft ook uw hond een heerlijke vakantie.
Houd u er wel rekening mee dat honden niet in alle huuraccommodaties toegestaan zijn. Op kampeerplaatsen is het maximale aantal honden per plaats beperkt. Vanwege gasten met een allergie worden er altijd accommodaties huisdiervrij gehouden. Informeer hier naar bij uw boeking.

Samen schoon houden

De strandcamping en omgeving houden wij graag schoon en fris. Bij de receptie ontvangt u bij aankomst een gratis hondenpoepzakhouder met zakjes. Zakjes op? U kunt tijdens uw verblijf een navulling ophalen bij de receptie. Over het hele terrein verspreid staan afvalbakken, waarin u het zakje kunt achterlaten. In de hondenweide kunnen honden aangelijnd uitgelaten worden. Kijk op de plattegrond bij v.

Honden aan de lijn

Honden dienen overal op de camping aangelijnd. Tijdens een tussenstop bij bijvoorbeeld de winkel mag uw hond niet mee naar binnen. Voor de ingang staat een paaltje waar de hondenlijn aan vastgemaakt kan worden.
Let erop dat honden niet door iedereen geliefd worden.

Hondendouches

Heeft uw viervoeter letterlijk de beest uitgehangen? Was uw hond met lauw water in één van de hondendouches bij de sanitairgebouwen. De hondendouches zijn terug te vinden op onze plattegrond bij letter K.

Heerlijk dollen op het strand

Rennen, graven, zwemmen en ravotten op het strand. Op het strand mag uw hond in de periode van 1 mei t/m 30 september na 18.00 tot de volgende ochtend 10.00 uur ze vrij rondlopen. Vanaf 10.00- 18.00 uur moeten honden aan de lijn. In de periode van 1 oktober tot 1 mei mag uw hond de hele dag loslopen. Let er ook dan op dat andere strandgasten hier geen hinder van ondervinden.

Afrastering op kampeerplaatsen

Honden

Het plaatsen van een afrastering is op een aantal plaatsen beperkt toegestaan en dient geplaatst te worden op het schelpenvak. Indien u meer ruimte wilt gebruiken kan de afrastering ook eventueel naast het kampeermiddel geplaatst worden. Dit betekent dat u de afrastering alleen in de breedte kunt plaatsen, dus niet voor de voorkant van het schelpenvak.

Een flexibele grotere afrastering is toegestaan op de individuele kampeerplaatsen: W1, W3, W5, W7, J81, K52, U21 t/m U26, 2-78 t/m 2-83, 3-137 t/m 3-144, 4- 252 t/m 4-265

Klaar voor vertrek

Zorg er voor dat uw hond tijdig een vlooien- en tekenbehandeling en noodzakelijke inentingen (waaronder rabiës) heeft gehad. Neem ook altijd het paspoort van de hond mee. Voorkom dat uw hond kwijt raakt en bevestig een kokertje met persoonlijke gegevens aan de halsband.

Alle informatie bij de hand

Bij aankomst ontvangen hondenbezitters een flyer met alle belangrijke informatie. Download ook de Strandcamping Groede app en u heeft belangrijke telefoonnummers van bijvoorbeeld dierenartsen altijd bij u.

Hondenvrije kampeerplaatsen

Wij houden er ook graag rekening mee dat niet iedere gast een hondenliefhebber is. Er zijn ook velden waar een verblijf met de hond niet is toegestaan. Dit zijn de plaatsen; G55 t/m G62, K1 t/m K16, X25 t/m X34.

Honden
Honden
Honden
Honden
 
© 2017 Strandcamping Groede | Webdesign Holiday Media | Fotograaf: Daniël de Kievith | Volg ons op Facebook
Strandcamping Groede, Zeeweg 1, 4503 PA Groede, +31 (0)117 37 13 84, receptie@strandcampinggroede.nl